Πώς να ετοιμάσεις τη βαλίτσα των διακοπών (καλλυντικά)

     Σήμερα κι ενώ εγώ ήδη έχω ετοιμάσει βαλίτσες, φιλοξενώ τη Βίλλυ από το Make up your dayz που θα σου δώσει χρήσιμα tips για να ετοιμάσεις τη βαλίτσα των διακοπών,κορίτσι, με το δικό της απολαυστικό τρόπο!



    Είσαι πάνω από την ανοιχτή βαλίτσα σου, την κοιτάζεις και αναρωτιέσαι: «Μα πώς είναι δυνατόν να μην κλείνει; Τι πήρα, δυο πραγματάκια μόνο. Τι να βγάλω τώρα; Αφού όλα τα χρειάζομαι…» Και αναστενάζεις από απελπισία. Δοκιμάζεις να καθίσεις πάνω στη βαλίτσα και να την πιέσεις να κλείσει με το ζόρι. Μάταιος κόπος.
     Στην καλύτερη περίπτωση τα φρεσκοσιδερωμένα ολοκαίνουρια ρουχαλάκια σου θα βγουν από τη βαλίτσα και θα νομίζεις ότι μόλις τα έβγαλες από το πλυντήριο. Στη χειρότερη θα σπάσει το φερμουάρ. Στην ακόμα χειρότερη περίπτωση, πριν σπάσει το φερμουάρ, θα σπάσει το μπουκαλάκι με το άρωμα.



       Παίρνεις απόφαση πως ΠΡΕΠΕΙ να βγάλεις πράγματα από τη βαλίτσα. Σε καταλαβαίνω, μη νομίζεις ότι είμαι μια άκαρδη λιτή κι απέριττη ταξιδιώτισσα. Θέλω κι εγώ να έχω τις επιλογές μου.            Εάν όμως θέλεις να πας με τον Μάκη στη Φολέγανδρο και να φτάσετε χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, ΠΡΕΠΕΙ να αδειάσεις τη βαλίτσα. Διότι ελλοχεύουν δύο κίνδυνοι:

1. Να σηκώσει τη βαλίτσα ο Μάκης και να τον πιάσει η μέση του/να δυσανασχετήσει με όλα αυτά που κουβαλάς/να σε θεωρήσει ανασφαλή που χρειάζεσαι τόσα πράγματα/να έχει μούτρα σε όλο το ταξίδι που αναγκάζεται να σηκώνει τα βάρη της βαλίτσας σου (που για εκείνον ισοδυναμούν με τα βάρη όλου του κόσμου).

2. Να εκνευριστεί τόσο με το θηρίο που κουβαλάς μαζί σου (που ‘βρίσκει’ στη μπουκαπόρτα), να σου ανοίξει τη βαλίτσα και να αρχίσει να σε ρωτάει (με εκνευρισμένο ύφος) τι χρειάζεσαι το ένα και τι το άλλο. Και οι υπόλοιποι ταξιδιώτες να κοιτάνε με κατανόηση (τον Μάκη πάντα)/ αποδοκιμασία (εσένα πάντα). True story.

Δεν είναι ανάγκη να αποχωριστείς τα ρούχα σου, ούτε καν τα παπούτσια σου. Με μερικές έξυπνες κινήσεις μπορείς να μειώσεις την ποσότητα των καλλυντικών σου.

Το κυριότερο μυστικό είναι ένα: multi-use προϊόντα!



Bronzers, highlighters, shimmering powders δεν χρησιμεύουν μόνο για να δώσεις λάμψη, γυαλάδα και να κάνεις contouring. Μπορείς να τα εκμεταλλευτείς και ως σκιές για τα μάτια, σαν lip gloss για τα χείλη ή ακόμα καλύτερα να βάλεις μια μικρή ποσότητα highlighter στο κέντρο των χειλιών ώστε να τα κάνεις να φαίνονται μεγαλύτερα (το αγαπημένο όλων μας).


Τα Aqua creams υπάρχουν σε κάθε εταιρεία μόνο που η ονομασία τους αλλάζει. Είναι αυτά τα υπέροχα πολυχρηστικά προϊόντα που τα βάζεις σαν ρουζ, κραγιόν, σκιά, eyeliner και φαντασία να’ χεις να βρεις κι άλλες χρήσεις! Επένδυσε στο αγαπημένο σου χρώμα και δεν θα χάσεις.


Το κονσίλερ είναι το αγαπημένο προϊόν όλων των γυναικών (ίσως περισσότερο και από το κραγιόν). Μα είναι προφανές το γιατί! Καλύπτεις, φωτίζεις, διορθώνεις. Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Επίσης μπορεί να αντικαταστήσει και το primer ματιών στο νεσεσέρ σου. Μη δυσανασχετείς, είπαμε να ελαφρύνουμε λίγο τον Μάκη!


    Εάν είσαι λάτρης των σκιών καλύτερα πάρε 2 παλέτες μαζί σου. Άλλη χωρητικότητα έχουν 8 σκιές σε μεμονωμένη συσκευασία, άλλη 2 παλέτες. Άσε που και ο Μάκης δεν θα καταλάβει την ποσότητα που έχεις πάρει!

   Πάντως εάν θέλεις μια φιλική συμβουλή, μην πάρεις όλα αυτά που ανέφερα. Πάρε τα μισά. Κι αυτό στο επιτρέπω μόνο επειδή είσαι beauty addicted. Είσαι τόσο όμορφη με το χρώμα που σου δίνει ο ήλιος, που όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά! Να περάσεις υπέροχα όπου κι αν πας!


Υ.Γ.1. Να δεις που τελικά καλά κάνει και γκρινιάζει ο καημένος ο Μάκης. Ούτε τα μισά δε θα βάλεις.
Υ.Γ.2. Δέσποινα σε ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία στο όμορφο blog σου! Και ακόμα περισσότερο για την άψογη συνεργασία!

Αυτά ήταν τα tips της Βίλλυ για να κάνεις χώρο στη βαλίτσα σου!

Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς τη Βϊλλυ στο facebook! Αν σε βοήθησε να φτιάξεις βαλίτσες της αξίζει ένα like, τι λες;

Και τώρα για πες, εσύ δυσκολεύεσαι να διαλέξεις τι να πάρεις στις διακοπές;
Πόσες βαλίτσες παίρνεις συνήθως μαζί σου;


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Δέσποινα και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία στο blog σου!! Να περνάς όμορφα!! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα πάλι υπερβολικός μου ακούγεται ο Μάκης και ίσως το πρόβλημα δεν είναι η αναλογία βαλίτσας/όγκου αντικειμένων :P
    Πάντως τα προϊόντα που προτείνει η Βίλλυ όντως βολεύουν πολύ για ανέμελες διακοπές. Ευχαριστούμε για τις προτάσεις και την παρουσίαση.
    Την καλημέρα μου και στις δυο σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι θα ήθελες να με ρωτήσεις;